Rolig historia: Drängen får ett oanständigt förslag.

Det är inte alltid lätt att vara blyg. Det kan jag intyga. Jag var ruskigt blyg som barn och blev knallröd i ansiktet så fort det var min tur att tala i klassrummet. Nu när jag blivit äldre så är det inte lika farligt men när jag läser den här historien kan jag inte annat än att lida lite med den stackars blyge drängen!

Den blyge drängen Erik hade köpt två värphönor i stan och var på väg hem. Då mötte han grannpigan Eva som undrade om de inte kunde göra sällskap, det började att bli mörkt och hon ville inte gå själv.

Snäll som han var gjorde Erik Eva sällskap.

Rätt som det är så säger Erik:
– Du Eva, om vi genar igenom skogsdungen här så tjänar vi säkert 20-30 min.

– Nä, svarar Eva. Det vet jag inte om jag går med på.

Erik:
– Varför inte det?

Eva:
– Ja, tänk om vi går där inne och mitt i alltihop blir du så kåt och brunstig att du trycker upp mig mot ett träd och börjar skaka om mig redigt där inne.

Erik stammade då blygt fram:
– Men snälla Eva det är väl inte så troligt? Dessutom så bär jag ju mina två värphönor.

Eva:
– MEN HERREGUD DOM KAN VÄL JAG HÅLLA i!

Snälla, DELA den här historien om den fick dig att le så kanske du bjuder någon av dina vänner på ett gott skratt idag.

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!