Porscheföraren ger draghjälp åt en cyklist. Plötsligt kör en Mercedes förbi och helvetet brakar lös.

En Porscheförare var ute och körde med sin fina bil när han åkte förbi en cyklist som såg dödstrött ut. Efter mannen i bilen mycket väl mindes hur det var att vara fattig så förbarmade han sig över cyklisten och stannade till och frågade om han ville ha draghjälp.

Det ville han gärna så de band fast cykeln med ett rep efter Porschen och cyklisten satte sig tacksamt på cykeln igen. Innan de satte sig i rörelse sa killen i Porschen till cyklisten att plinga ifall det gick för fort. Och så började de rulla på.

Efter en stund kom det en Mercedes och körde förbi. Nu föll det sig så att Porscheföraren hatade Mercedes över allt annat och för en sekund glömde han bort cyklisten helt och trampade gasen i botten för att hinna ifatt Mercan.

Efter ett par kilometer åkte de förbi en mack. Killen bakom disken trodde sina ögon när han såg ekipaget och han kastade sig på telefonen och ringde till en mack längre längs vägen.

– Om du tittar ut nu kommer du att få se nåt du aldrig har sett och aldrig kommer att få se igen. Först ligger en Merca jagad av en Porsche. Sist ligger en cyklist i 250 knutar, han plingar som en galning och vill köra om!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!