Paret började chatta på nätet – men 3 år senare händer det ofattbara som får tusentals att skratta

Att träffa den rätta är inte det lättaste. Det kan ta flera år av dejtande innan man känner det att verkligen klickar med en person. Samtidigt kan det ju bli kärlek vid första ögonkastet, men i takt med att internet blivit en större del av våra liv träffas allt fler online.

Miljontals människor använder i dag dejting-appen Tinder och det har under de senaste åren blivit allt vanligare att par träffas genom internet. Jag känner själv flera personer som träffat den rätta på den vägen – och i vissa fall har det varit kärlek vid första ögonkastet.

Att chatta med någon man inte känner online brukar inledas med lite artighetsfraser och känner båda att det fungerar brukar skrivandet kunna bli allt mer intensivt – och sedan brukar det leda till att man ses i verkliga livet.

Michelle och Josh från USA har dock haft en Tinder-konversation som sticker ut från det ”normala”.

Nedan kan du följa hur de skrivit till varandra – och notera framför allt datumen. De har hållit på i flera år!

Från september 2014 till juli 2017 har det skickats totalt 11 meddelanden!

Mellan vissa skiljer det alltså flera månader, vilket båda så klart noterat och dessutom skämtar om. Det blir en rolig konversation, som båda lägger energi på på så sätt att de medvetet verkar vänta med att svara för att upprätthålla vad som gäller (att svara segt).

Josh valde att lägga ut en del av deras chatt på Twitter – och tusentals roades då åt ”parets” skämtsamma konversation. Michelle nåddes till och med av det hela – och fortsatte i samma stil även på Twitter. Medan Josh verkar vilja ses i verkliga livet kör Michelle fortsatt på med stilen från Tinder.

Även företaget Tinder uppmärksammade det hela – och deras reaktion var helt fantastisk!

Bildkälla (samtliga): 9gag

Nu ska alltså Tinder betala för att Michelle och Josh ska få åka till paradisön Maui tillsammans – och vem vet, det kanske blir kärlek till slut.

Jag tycker det är helt underbart att det här, trots alla långsamma svar, nu kanske leder någonstans. Dessutom härligt att Tinder, som i grund och botten vill tjäna pengar på att folk använder appen, nu gör en sådan här sak för ett eventuellt blivande par.

DELA om det här gav dig ett leende!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!