Ny forskning: Män med större magar har bättre sex.

Storleken spelar roll… det är sedan gammalt. Men det är gäller inte den storleken som du tänker på. Det är tydligen vad man har på magen inte mellan benen som avgör om du är en bra älskare. Det visar en ny studie från Turkiet.

Det är forskare vid Erciyes universitetet i Kayseri som efter en årslång studie där de jämfört korrelationen mellan BMI, alltså kroppsmasseindex, och hur män presterar i sexuellt.

Resultat blev något av en chock. Det visade sig nämligen att överviktiga män med stora magar höll ut hela fem minuter längre i sängen än deras tunnare könsfränder.

Fem minuter är ändå väldigt länge i de här sammanhangen! För vissa är det upp till tre eller fyra samlag sammanlagt om man räknar tidsmässigt 😉

Totalt studerades 200 män och forskarna drog slutsatsen att män med högre BMI höll ut i snitt i 7.3 minuter i sängen. De tunnare männen höll i snitt bara ut i 2 minuter – och var mer benägna av att lida av förtidig utlösning.

En anledning till att män med större magar har så mycket mer sexuelluthållighet menar forskarna är att mer magfett innebär att man har mer av ett hormon som heter estradiol – ett kvinnligt könshormon som hjälper till att hämma orgasmen.

Så ät upp pojkar och män där ute, snart kommer ingen vilja ligga med en spinkfjärt!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!