Niclas njuter i fulla drag – dricker elefant-öl när Jonatan skämmer ut sig fullständigt: ”Jävla fetto”

I betalt samarbete med NOWO

Vilken är egentligen Sveriges tråkigaste stad? Det ska Niclas Norlindh och Jonatan Jonasson, kända från Den som skrattar förlorar, ta reda på.

I den nya programserien Glädjeresan åker den omaka duon runt i en husbil(!) till platser som av olika anledningar fått epitetet TRÅKIG och undersöker hur kul man kan ha i en just tråkig kommun.

Första stoppet: Hallsberg!

Sverige har 290 kommuner från Kiruna i norr till Trelleborg i syd. Men vilken är den absolut tråkigaste?

Niclas Norlindh och Jonatan Jonasson har gjort sitt allra yttersta för att ta reda på svaret.

Bildkälla: Newsner

Första stoppet: Hallsberg

I programserien Glädjeresan kommer Niclas och Jonatan att göra nedslag i städer som fått tråkig-stämpel över sig.

– Vi brinner ju båda två för det här med småstäder. De känns alltid packade till bredden med härliga karaktärer och nog fan ska det gå att ha kul i småstäder även om de på förhand känns lite halvtrötta, säger Niclas Norlindh.

Är tråkig-stämpeln befogad eller går det att ha roligt i en stad där Cityhuset bara serverar lunch några gånger i veckan? I Glädjeresans första avsnitt besöker Niclas och Jonatan järnvägsknuten Hallsberg.

Annons: Glädjeresan görs i samarbete med den smarta sparappen NOWO. Genom att spara steg för steg, dag för dag till din pension kan du få guldkant på tillvaron den dagen du slutar jobba. Ladda ner Nowoappen och börja spara steg för steg till en bättre pension!

Bildkälla: Newsner

”Enkelt att ta sig härifrån”

Vi får bland annat stifta bekantskap med kommunalrådet Magnus, som säljer in Hallsberg med de bevingade orden ”det är enkelt att ta sig härifrån.”

Vi får även se Niclas och Jonatan testa på det lokala utelivet (”Europas kanske sämsta krog”), ljuga sig in på en provträning med stadens fotbollslag – och lyfta tungt på fyllan med världsmästaren i bänkpress.

Annons: Glädjeresan görs i samarbete med den smarta sparappen NOWO. Just nu får nya medlemmar som anger koden Steg1 50 kronor att kickstarta sitt sparande med. Följ länken och se vad NOWO kan göra för din framtid!

Bildkälla: Newsner

– Vi hade så jävla kul på den här resan och jag hoppas verkligen att det framgår hur underbara och härliga de här städerna faktiskt är, säger Jonatan Jonasson.

Bildkälla: Newsner

Här kan du se hela första avsnittet!

Håll utkik efter de andra delarna på Youtube, Instagram och på Facebook!

Dela nu vidare den här artikeln så att dina vänner också får följa med på Glädjeresan!