Något med mysiga familjefotot är väldigt fel – titta nu närmare för att se kusliga detaljen

Ibland är inte saker och ting som de verkar. När man vid första anblick slänger ett öga på något kan det framstå hur fint och vanligt som helst, men när man börjar titta närmare och verkligen förstår helheten kan det ibland kan framkomma roliga, läskiga och intressanta detaljer.

Jag kikade runt på nätet tidigare i dag och kom då över en bild som ser ut som ett helt vanligt familjefoto. Det är mamma, pappa och deras 4 barn. Men bredvid bilden hade någon skrivit att det dolde sig något skumt i bilden.

Jag fick titta både länge och väl innan jag kunde lista ut vad det var, men när jag väl upptäckte vad som gömde sig i fotot så kunde jag inte hålla mig för skratt.

Kolla in bilden nedan, som direkt ger en ett leende på läpparna! Det ser verkligen ut som en härlig familj, men ser du vad som döljer sig i fotot?

Bildkälla: twentytwowords.com

Hittade du det?

Inte?! Då kommer svaret här!

Någon – det ser ut som en man – är alltså inklämd underst! Vi får anta att familjen har koll på det här, för annars är det otroligt skumt. Då är det läge att börja tro på spöken och grejer.

Sannolikt ville man bara skoja till det, men det är högst oklart vem det är som hamnat där nere. Vi kan väl också anta att han rätt snart ville komma upp – efter att ha legat där under 6 andra personer.

Tryck nu på dela-knappen för att se om dina vänner kan se vad som döljer sig i det här mysiga familjefotot!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!