Muskelknutte med jättepenis närmar sig Per i bastun – säger 3 ord som får honom att svimma

Den del roliga historier tvingar en att tänka efter medan andra är av det barnsligare slaget. Jag kan tycka att båda varianterna är riktigt roliga, bara de har en bra slutkläm.

Den här fräckisen snubblade jag över på nätet i helgen. Den är kanske lite omogen, men jag kan faktiskt inte låta bli att skratta högt. Jag tror dessutom att många av er kommer att tycka den är rolig, så det känns som ett måste för mig att dela med mig av den till er!

Per var en lite osäker kille. Han var kort, blyg och överviktig, hade inget vidare självförtroende och blev nervös så fort någon okänd började tala med honom. Nu satt han i bastum på badhuset och njöt av tystnaden tillsammans med en annan man längre bort.

Plötsligt kommer det in en vältränad amerikan med en jättelem mellan benen.

Per bara stirrar och gapar, och jänkaren tycker efter en lite stund att det börjar bli pinsamt, så han går fram och presenterar sig:
– Hej! Turner Brown, säger han och tittar mot Per.

Den lille mannen killen svimmar.

Turner vänder sig om till den tredje mannen i bastun och frågar vad fasen som hände.
– Jag är inte helt säker, men jag tror han tyckte att du sa ”Hej. Turn around…”

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du fick dig ett skratt!

Gilla Svenska Fräckisar om du vill ha ett roligare flöde!