Martina har Europas största bröst – nu vill hon göra om sig till ”afrikan”

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om plastikoperationer, alla får väl göra vad de vill med sin kropp, men ibland kan det i alla fall gå för långt.

Möt Martina Big. Hon har Europas största bröst. Men inte nog med det. Nu har hon även börjat med ett helt nytt ingrepp Melanininjektioner för att bli brun.

– Jag ska bli en unik och exotisk Barbie med mörk hud, ljust hår och överdrivna kurvor, säger hon.

I Martinas hemland Tyskland har melanininjektionerna skapat debatt. Hon har själv beskrivit det som att hon har fått ”huden av en afrikansk tjej”.

– Jag hade inte förväntat att jag skulle bli så mörk i huden, men det funkade så bra. Jag vill verkligen se hur långt jag kan komma. Nu vill jag bara bli mörkare och mörkare och se vilka gränser som finns, säger hon till Barcroft.

Förutom melaninet solar också Martina solarium flera gånger i veckan. Och hennes plan är att bli ännu brunare. Själv säger hon att hon älskar kontrasten mellan hennes blonda hår och den nya mörka huden.

Efter att Martina opererade brösten började hon jobba som modell och har fått fans. Men alla uppskattar inte hennes nya look.

– Först var mina fans irriterade och de undrade varför jag gjorde det, men det är bara för att de aldrig har sett en vit tjej som har ändrat sin hud till afrikansk, säger Martina.

Så här såg hon ut innan hon började operera sig.

Martina började med att ändra sin kropp när hon träffade sin man Michael. Innan dess jobbade hon som flygvärdinna. Maken uppmuntrade Martina att operera om sig och bli modell. Det började med brösten och läpparna och sedan har det eskalerat.

Nu är Martinas mål att göra sin kropp så extrem som möjligt, hon vill bli den ultimata bimbon.

Dela gärna den här artikeln, det är ju ändå fredag!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);