Mannen hör stön och tror att frun är otrogen – bryter sig in i sovrummet och får en chock

Ibland kan det vara smart att inte gå på sin allra första impuls, utan att i stället försöka tänka efter en extra gång innan man fattar beslut som kan få förödande konsekvenser.

Garrett och Flavia Higgs, ett par från Florida, hade haft det lite tufft i sitt förhållande under den senaste tiden och bor numera i separata sovrum, men när han den 43-årige mannen kom hem efter en dag på jobbet den 7 september så hörde han höga stön inifrån huset, skriver New York Post.

Efter att ha tagit sig in i huset lokaliserade han stönen till Flavias sovrum – och misstänkte då att hon hade sex med en annan man. Efter att ha knackat på fick han dock inget svar, utan fick då leta upp en skruvmejsel med vilken han slet upp låset.

När Garrett väl rusade in i rummet fann han dock frun helt inne i en egen ”mysstund”. Hon onanerande, helt enkelt.

Flavia och Garrett Higgs.

Flavia, som är licenserad privatdetektiv, kände sig så förödmjukad att hon med fysiskt våld ”eskorterade ut” sin make från rummet. Det hela ledde till ett sådant gräl att hon sedermera slog till Garrett i ansiktet – och polis fick komma till huset för att lösa dispyten.

Den 42-åriga kvinnan greps dessutom eftersom hon var den första som tog fysiskt våldsam kontakt, men inga direkta skador ska ha uppstått. Senare under kvällen släpptes hon från häktet.

Det här är ett ganska bra bevis på att det kanske inte alltid är rätt att följa sin första impuls. Givetvis gjorde Flavia fel som slog sin man, men han kanske inte hade behövt ta sig in i fruns rum med våld. Dessutom har ju alla rätt till ett privatliv.

Nu verkar ju dock den värsta stormen vara över och vi kan bara hoppas att de lyckas lappa igen sitt stormiga förhållande igen!

Garrett behöver nog dessutom lite tid att återhämta sig från sin chock. Först tror han frun är otrogen, sedan upptäcker han att hon bara ”umgås med sig själv” – och sedan får han sig en smäll i ansiktet.

Dela gärna med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!