Lena fick oombett rekryterings-SMS av Jehovas Vittnen – nu skrattar tusentals åt hennes smarta svar

Vi är nog många som suttit hemma framför TV:n när det plötsligt knackar på trots att man inte väntar besök. Och mycket riktigt – när man öppnar dörren så man av ett gäng checka Jehovas Vittnen som vill dela ut litteratur och tala lite om vår herre.

Nu verkar det dock som att missionärerna från Jehovas Vittnen har börjat med en ny strategi – kanske var de tröttna på att få så många dörrar stängda i ansiktet på dem?

Jehovas Vittnen har tagit ett steg in i den digitala åldern och skickar SMS för att värva nya medlemmar.

En av dem som blivit kontaktad oombett är Lena Johansson. Hon var dock inte så intresserad och bestämde sig för att skriva ett meddelande tillbaka.

– Först blev jag förvånad, jag har aldrig varit med om att de har skickat ut sms, sedan blev jag lite provocerad och funderade på hur jag skulle tala om för dem att jag inte ville ha meddelanden från dem utan att låta arg. Hur säger jag till på ett fint sätt att jag inte är intresserad av det här? säger hon till Expressen.

Värvningen misslyckades totalt och Jehovas Vittnen har inte svarat på så det verkar som att hennes budskap gick fram.

DELA gärna om du gillar smarta svar!