Klippet som aldrig visats i svensk TV: Robert G ”utreder” sexhandeln i Oslo

Robert Gustafsson är Sveriges kanske roligaste komiker och han har fått oss att skratta så vi kiknar under många, många år. De flesta av hans karaktärer är välkända och folkkära, men det finns faktiskt några guldkorn kvar att upptäcka.

I ett klipp från det norska TV-programmet Åpen Post är Robert Gustafsson gäst och agerar som Classe Ekman, SVT:s korrespondent i Oslo. Sketchen har över 65 000 visningar på Youtube och har hyllats ordentligt.

Det roliga i klippet är att karaktären Ekman, som alltså jobbar i Oslo, inte verkar förstå ett ord norska. Han missuppfattar flera frågor från programledaren och är allmänt förvirrad.

Tittarna får även se ett inslag som Ekman gjort. Det handlar om sexhandeln i Oslo – och utan att säga för mycket så kan jag avslöja att han inte håller sig helt till sanningen. Det sistnämnda får väl anses lite extra märkligt då sann rapportering är fundamentalt inom journalistiken.

Bland annat intervjuar Ekman människor på gatan i Oslo och översätter sedan vad de säger för tittarna. Helt felaktigt, så klart… Norska är inte Ekmans styrka.

Hela klippet är vansinnigt roligt och man skrattar högt flera gånger.

Jag kan lova att ni inte ångrar att ni kollade!

DELA om du också skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!