Kille körde in med punka till verkstaden – det personalen såg liknade ingenting de varit med om

När man ställs inför ett problem så gäller det att fokusera på tänkbara lösningar. Att bara deppa ihop kommer du sällan långt med. Är man någorlunda händig går det mesta att lösa hyfsat på egen hand.

Bilverkstaden Däckproffsen i Umeå fick i förra veckan ett samtal från en kund som berättade att han fått punktering på ena bildäcket. För att kunna köra in fordonet till dem sa bilägaren att han skulle lösa det hela tillfälligt.

Men när han lite senare rullade in på verkstaden så trodde personalen knappt sina ögon.
– Han hade fixat det med silvertejp, säger ägaren Rikard Manfredsson till Aftonbladet. Det hör ju inte till vanligheterna att man ser något sådant.

Bildkälla: Däckproffsen Umeå

Ingen på verkstaden hade faktiskt tidigare stött på något liknande.
– Man fick ju sig ett gott skratt i alla fall, menar Rikard, som la ut en bild av den kreativa lösningen på verkstadens Facebooksida med texten: ”Man ska aldrig sluta förvånas. Fick in en kund som hade försökt laga däcket själv med silvertejp”.

Flera tidningar har nu uppmärksammat den roliga händelsen. En till rätt komisk aspekt är att tejpbiten faktiskt fungerade som tillfällig lösning, men det är ändå inget som Rikard rekommenderar till framtida kunder eller hobbymeckare.
– Det bästa är om man har ett reservdäck att byta till, säger han.

Dela gärna om du fick ett leende på läpparna!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!