Urgulligt! 6-åringen klädde ut sig till varmkorv på prinsessdagen.

Många har säkert gått på dansskola när man var liten. Och en av dem är sexåriga Ainsley. En dag var det prinsessdag på danskursen hon går, men hon ville inte vara en prinsessa som alla andra. Hon ville vara en varmkorv!

På Holly Springs School of Dance i North Carolina går Ainsley, sex år, en danskurs. Under en vecka var kursens tema ”prinsessa” men Ainsley gick utanför ramarna inför uppträdandet som var i slutet av veckan. När hon kom till genrepet var hon utklädd till en varmkorv!

– Vi älskade det, vi tyckte det var briljant. Det ska handla om att uttrycka sig själv så jag tänkte ”Det här är perfekt” Säger Marilyn Chappell, ägare av dansskolan till Huffington Post.

Även de andra eleverna i dansklassen gillade Ainsley’s kreativitet och tyckte att det var roligt. Efter dansuppträdandet gick Ainsley tillbaka till sina föräldrar med Marilyn.
– Jag sa till henne efter uppträdandet när vi gick tillbaka till hennes föräldrar, att hon gärna får byta om till sina vanliga kläder. Men Ainsley svarade tillbaka:
– Nej, jag stannar hellre i min varmkorvs kostym.

Nu har Ainsley’s kreativa kostym blivit viral och till och med fått en egen hashtag under namnet ”HotDogPrincess”

Hur underbart är inte detta? I en värld av prinsessor, våga vara en varmkorv!

DELA om du älskar hennes mod att stå ut från alla prinsessor!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!