Hillary lovar att inte titta i lådan under sängen. När hon får reda på sanningen skrattar jag högt!

hill

När Bill Clinton och Hillary först gifte sig så sa Bill till Hillary, ”Jag har lagt en låda under sängen, du måste lova mig att aldrig någonsin öppna den för att se vad som finns där i.”

Hillary gick med på det och under 30 år av äktenskapen tittade hon aldrig i lådan. Men på eftermiddagen på deras 30-årsjubileum kunde hon inte hålla sig längre. Hon tog fram lådan, lyfte på locket och kikade inuti.

Till hennes stora förvåning fanns där tre tomma ölburkar och 82 651 kronor i kontanter i lådan.

Hon stängde lådan och stoppade tillbaka den under sängen. Men nu när hon visste vad som fanns i lådan var hon nästa ännu mer nyfiken på dess innehåll.

Den kvällen gick paret ut för att äta jubileumsmiddag. Efter maten kunde Hillary inte hålla tillbaka sin nyfikenhet längre så hon bestämde sig för att erkänna.

”Jag är så ledsen Bill. I alla dessa år har jag hållit mitt löfte och aldrig tittat i lådan under sängen. Men idag blev frestelsen för stor och jag kikade i lådan… Men nu måste jag veta. Varför har du tre tomma ölburkar under sängen?”

Bill funderade en stund sedan svarade han, ”Jag antar att efter alla dessa år så förtjänar du att veta sanningen. Varje gång som jag varit otrogen mot dig har jag lagt en ölburk i lådan för att påminna mig om att jag aldrig skulle göra om det.”

Hillary var först chockad men sa sedan, ”Hmm, Jennifer, Paula och Monica. Jag är besviket och ledsen såklart över vad du har gjort men med tanke på att du är sexberoende så antar jag att sånt händer. Dessutom är tre gånger inte så mycket med tanke på ditt problem.”

Bill tackade sin fru för att hon var så förstående. Paret kramades och försonades.

En liten stund senare frågade Hillary, ”… men varför hade du så mycket pengar i lådan?”

Bill harklade sig och svarade, ”Jo, varje gång som lådan blev full av tomburkar gick jag till affären och pantade dem och lämnade pengarna i lådan istället.”

Var inte blyg nu, DELA om du skrattade!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!