Hemska grannar kör över familjens staket varje dag

Finns det något värre än hemska grannar? Andra elaka människor stöter man ju bara på ibland men grannar är liksom där hela tiden.

Det blir riktigt kämpigt, och ibland blir det till och med värre än så.

Ta bara familjen här nedanför, till exempel. Familjen var i en långlivad dispyt med sina grannar. Grälet skulle dock ta en oväntad vändning när pappan bestämde sig för att ta saker och ting i egna händer.

På forumet Reddit har en anonym person, som verkar vara ett av barnen i familjen, delat med sig av berättelsen som tar avstamp i att grannarna så gott som dagligen körde över deras staket med sin timmerbil, skriver sajten RonProject.

”Alla här är riktiga dårar”

”Vi bor i ett litet bostadsområde. Våra grannar är avlägsna släktingar till oss (bandet går långt bakåt i tiden). Alla här är riktiga dårar. Bråket har pågått i decennier, till och med innan jag och min bror föddes”, skriver han.

Bild: Imgur

”Vår tomtgräns är som en fyrkant och den omringas av vägar från två sidor. Ha i åtanke att på en av vägarna låter vi våra grannar använda en kvadratmeter av landytan så att de kan använda vägen på ett säkrare sätt och inte skada det område som vi äger”.

Klurade ut hämnd

Han fortsätter med att förklara att grannarna plötsligt körde över familjens staket vid tomtgränsen och sedan vägrade betala för skadorna.

Så i stället för att bara luta sig tillbaka och acceptera vad som hänt, så bestämde man sig för att slå till med en revansch.

Bild: Imgur

Pappan, som är en polis, grävde fram en tomtgränsmarkör och fyllde det omtvistade området med stenfyllda tunnor. Det gjorde grannarna rejält upprörda – så pass att de kom och knackade på med direkta hot. De hävdade också att de var villiga att koppla in polisen.

Det blev dock ingen verklighet av grannarnas ”varningar”. I stället fortsatte man dock att köra över familjens staket under ett helt år. Till slut fick pappan dock nog – och kom fram med en genialisk plan som skulle lära grannarna en läxa.

Cement och metallstänger

”Min farsa var rasande. Han skar ut trä för att använda som en form. Han köpte cement, sand och metallstänger. En lugn eftermiddag så cementerade jag och min pappa hela den omtvistade delen vid vår tomt och placerade några vackra blommor på toppen (som då täckte de vassa metallstängerna). Så när de skulle köra över plantorna kunde de få känna den ljuvliga doften av vår seger.”

Bild: Imgur

Där och då verkade det som att planen skulle funka, men det blev bättre än förväntat.

Samtidigt som familjen satte sig ner och inväntade sin hämnd så förstörde grannarna åtta(!) av sina bilar genom att köra över staketet vid den nu cementerade ytan.

De klagade dock aldrig – gissningsvis var det för pinsamt att inse sig besegrade i grannfejden.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!