Han träffades av blixten men överlevde. Anledningen? Hans penis.

Sedan jag var liten har jag lärt mig att man ska vara rädd för blixten. I alla fall ha respekt för den. Det närmaste jag har kommit en blixt är när en blixt slog ner i ett träd bredvid en restaurang jag åt på. Men det är ingenting jämfört med denna historia! Zoran överlevde blixten, tack vare hans penis!

Zoran Jurkovic, 41, från Petrovci, Kroatien, cyklade hem från jobbet en vanlig jobbdag. Efter ett tag märkte han hur himlen började mörkna och hur regnet började ösa ner. Åskan blev mer och mer intensiv och Zoran försökte cykla snabbare. Men blixten hann före och träffade honom i huvudet.
Lyckligtvis dog han inte.

Anledningen?
Hans hörlurar ledde blixten till hans musikapparat han hade i fickan och blixten jordade sig själv genom hans penis.
Läkarna sa att det var ett mirakel att han överlevde då blixten precis åkte förbi hans hjärta i bröstkorgen.
Han hade sina jobbkläder på sig, vilket inkluderade en synlig reflexjacka och tjocka gamla gummistövlar. På grund av stövlarna kunde inte blixten slå ner i marken genom hans fötter, och läkarna berättar då att blixten istället leddes genom hans hörlurar och sedan igenom hans penis ner på marken.

Detta räddade hans liv.

En förbipasserande såg hela händelsen och sa att han var chockad över att se mannen som hade rök som ångade ifrån hans kropp. De trodde att han var död, men när de kom fram till Zoran såg dem att han andades och körde honom till sjukhuset. Läkarna var lika chockade att Zoran överlevde och kallar det ett mirakel.

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!