Han lämnar in hundens urinprov istället för sitt eget. Då får han reda på något chockar honom totalt.

Niklas hade ont i armen och googlade vad han skulle vilken läkare han skulle träffa. Men istället hittade han en artikel om att apoteket hade skaffat en ny fantastik maskin som kunde ställa diagnoser som var både billigare och snabbare än att gå till vårdcentralen.

Allt man behövde göra vara att lämna in ett urinprov till maskinen så skulle den berätta vad som var fel för bara 100 kronor.

Niklas tänkte att han inte hade något att förlora så han fyllde upp en glasburk med urin och gick iväg till apoteket. Väl framme lämnade han in sitt prov och stoppade en hundralapp i maskinen. Apparaten började blinka och brumma och efter en lite stund visade sig ett meddelande på skärmen.

* Du har tennisarmbåge.
* Doppa armbågen i varmt vatten.
* Undvik tunga lyft och att röra armbågen för mycket.
* Du blir bättre efter någon månad.

Niklas blev gick hem och lade armbågen i varmt vatten och visst, efter en liten stund kändes det bättre. Det var otroligt hur långt vi har kommit med den nya tekniken, tänkte Niklas. Det här skulle revolutionera läkarsystemet för alltid!

När han suttit en stund så började han fundera. Hur bra var egentligen den här maskinen, gick den att lura? Han bestämde sig för att sätta den på prov. Han tog en ny bruk och hällde i kranvatten – och efter lite mutor så lyckades han övertyga både sin fru och sin dotter att ge ett litet urinprov till experimentet. Han blandade också i lite av hundens kiss när han ändå var igång och tillsist, bara för att djävlas, onanerade han i burken.

Nästa dag gick Niklas iväg till Apoteket med burken. Han lämnade in blandningen i maskinen och stoppade i en hundralapp. Maskinen brummade och blinkade och sedan stod följande på skärmen:

* Vattnet i kranen är för hårt, skaffa ett avhärdningsfilter.
* Din hund har mask. Ge den avmaskningskur och vitaminer.
* Din dotter missbrukar kokain. Skicka henne på rehabilitering.
* Din fru är gravid. Det är inte ditt barn, skaffa en advokat.
* Om du inte slutar onanera så blir din tennisarmbåge aldrig bättre.