Han försöker blåsa sina kompisar på pengar. Men den smarta hämnden han utsätts för är klockren.

Ett svensexegäng från Dalarna åkte till Las Vegas för att fira den blivande maken. Innan de började spela kom alla överens om att i fall de skulle vinna något skulle de dela det med brudparet så det fick en bra start på sitt gemensamma liv.

Nu föll det sig så att en av männen vann 100 000 dollar. Men istället för att dela med sig så beslutade han sig för att dölja det hela. Morgon efter låtsades han att han var sjuk och tog ett tidigare plan hem.

Han kom hem klockan 03.00 och gav sig genast ut på gården på baksidan av huset i skyl av mörkret, grävde ett hål och gömde pengarna.

Morgonen därpå gick han ut och fann ett tomt hål. Han följde fotspår från hålet till grannhuset som ägdes av en gubbe som bara kunde finska.

Mannen talade inte ett ord finska men som tur var bodde hans kusin som hade en finsk mamma och som talade flytande finska på samma gata. Dessutom var kusinen och den finske gubben goda vänner så det skulle nog lösa sig.

Med en älgstudsaren i handen rusade den rasande mannen hem till sin kusin, väckte honom och tvingade honom att följa med till gubben.

– Säg till honom att om han inte ger mig tillbaka mina 100 000 så dödar jag honom! skrek han till kusinen.

Kusinen översatte vad den rasande mannen just sagt och gubben svarade, ”Jag gömde dem på baksidan av mitt hus, under körsbärsträdet.” på klingande finska.

Kusinen ryckte på axlarna och vände sig till den rasande mannen med geväret och sa, ”Det är en envis jävel. Han sa att han hellre dör än att avslöja var han gömt pengarna.”

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!