Han chockar tjejen med oväntad gåva på dejten – nu skrattar nätet åt hennes avslöjande

Det finns många olika åsikter och idéer kring vad man bör ha med sig på en dejt. En del tycker att presenter inte är nödvändigt medan vissa – kanske främst män – gärna kommer med blommor, choklad eller något smycke.

Att gå på dejt är ofta lite nervöst. Det beror ju lite på hur många gånger man träffats och hur väl man känner varandra, men visst händer det att det pirrar lite i magen.

Vissa tycker att det hör till att främst mannen tar med någon liten present till träffen. Det kan vara allt från blommor, choklad, till ett smycke eller något mer personligt baserat på värderingar eller intresse.

Det sistnämnda är ofta lättast om man verkligen lärt känna den andra personen, annars blir det ju lite av en chansning, men en kille som nu blivit rejält omskriven och hyllad på nätet valde redan på andra dejten att ta med något väldigt speciellt.

Första gången han och tjejen hade träffats berättade hon att hon var vegan. Inget mer med det, ämnet berördes mest – men när de bestämde sig för att gå på en andra dejt så tog killen med sig grönkål.

Det var till och med egenproducerat då det växte hemma i hans trädgård. Tjejen blev både mycket överraskad och glad. Dels gillar hon grönkål, men framför allt tydde det ju på att han varit uppmärksam och visat ett intresse för vem hon verkligen är.

Efter dejten, när hon kom hem med sin lite udda present, valde hon att ta en bild på grönkålsgåvan och la ut fotot på sajten reddit.com. Där fick hon snabbt mängder av reaktioner – och nästan alla tyckte att mannen var en ”keeper” (någon hon borde fortsätta träffa).

Historien har dessutom fått många att skratta då presenten får anses minst sagt originell.

Bildkälla: reddit.com

Huruvida de fortfarande ses eller ej är oklart, men jag tycker i alla fall att det här var ett bra tips för alla män där ute. Att satsa på något mer personligt som verkligen är kopplad till tjejen blir ofta en succé. Blommor och annat är visserligen fint det med, men inte lika välgenomtänkt.

Visst var det här klockrent gjort av killen? Dela om du håller med!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!