Fräckis: En nyfiken man blir medlem i en nudistklubb.

Nudism har ärligt talat aldrig varit min grej. Jag har inget för att vinden ska smeka mig på ställen där solen aldrig skiner. Och att se andra nakna har jag nog inte heller så mycket för. Mest lite obekvämt skulle jag tro. Dessutom kan det ju gå som för mannen i den här historien…

En nyfiken man går med i en nudistklubb, han skriver in sig, tar av sig kläderna och börjar strosa runt lite på området. Efter en stund får han syn på en yppig blondin vilket resulterar i att han får ett praktstånd.

Blondinen: Ville du mej något?

Mannen: Nej jag kom precis…

Blondinen: Du måste vara ny här. Enligt våra lagar här betyder ståndet att du kallar på mej och vill ha sex med mej, vartefter hon lägger sig ner och låter mannen ha sex med henne. Efter akten går den rödblossige mannen in i bastun sätter sig.

Han är otroligt nöjd med sitt medlemskap, så nöjd att han lyfter på sin ena skinka och släpper en fjärt.

Då kliver en riktigt stor och muskulös man fram till honom.

Muskulöse mannen: Ville du mej något?

Mannen: Nej jag kom precis…

Muskulöse mannen: Du måste vara ny här. Enligt våra lagar betyder fjärten att du kallar på mej och vill ha sex med mej vartefter han kastar omkull mannen och trycker in den i krysset.

Efter akten rusar mannen tillbaka till receptionen.

Mannen: Här, ta tillbaka medlemskortet och nyckeln och behåll de 5000 kr jag betalt!

Receptionisten: Men herrn ni har ju bara hunnit se en bråkdel av våra aktiviteter?

Mannen: Lyssna nu fröken, jag är en man på 55 år, jag får stånd 1 gång i månaden, men jag fjärtar 14 gånger om dagen, så NEJ TACK!

DELA den här historien om den fick dig att le!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!