Forskning avslöjar: Män som dricker öl har bättre sexliv

Att öl är gott har män vetat om i generationer. Men att det även hjäper i sexlivet kan vara en nyhet för många. Håll i er för nu har forskarna avslöjat ytterligare några anledningar att avsluta veckan med ett par kalla.

Det är tidningen Askmen som har sammanställt en lista över vetenskapliga fakta om varför öl gör män bättre i sängen. Det handlar inte bara om att man blir lite ”go och glad”. Det finns riktiga bevisade effekter som visar att öl är det perfekta förspelet för män.

1. Håller ut längre

Du håller ut längre i sängen efter ett par öl. För tidig utlösning orsakas ofta av press och stress. Om du dricker en öl eller två före så kommer du att slappna av och minska spänningar. Dessutom finns ämnet fytoöstrogen i öl som kan hjälpa till med att försena utlösningen.

2. Blir mer sugen

Mörk öl innehåller riktigt med järn som ökar kroppens produktion av röda blodceller och hjälper blodcirkulationen vilket möjliggör upphetsning oftare och mer frekventa erektioner.

3. Orkar mer

Öl är bra för hjärtat och ökar uthålligheten. Studier visar att om man dricker en halvliter öl om dagen så minskar chansen att få en hjärtattack, stroke och andra hjärtsjukdomar. Om du dessutom kombinerar öldrickande med motion så gör du inte bara ditt hjärta en tjänst, du ökar också din kardiovaskulära uthållighet, vilket hjälper dig att orka mer i sängkammaren!

4. Bättre erektioner

Om du dricker guinness har jag goda nyheter att berätta! Guinness innehåller nämligen antioxidanter som hjälper till att hålla dina vitala blodådror och kapillärer i trim, vilket i sin tur behövs för att ha en frisk och fungerande penis med långvariga erektioner.

5. Större sexdrift

Det finne ett special öl tillverkat av företaget Brewer Innis & Gunn som kallas 50 shades of green och är laddat med över 50 olika ingredienser för att förbättra din sexuella prestation. Bland annat ginseng, ginkgo och biloba.

Nu har du den perfekta anledningen att ta ett par kalla öl ikväll med frun eller flickvännen. Var gärna med och och dela de här glada nyheterna med dina ölälskande vänner!