Forskarnas slutsats: Män med större magar har bättre sex – här är den oväntade anledningen

Storleken spelar roll – det är sedan gammalt, men det gäller inte den storleken som du först tänker på. Det är tydligen vad man har på magen – och inte mellan benen – som avgör om du är en bra älskare.

Det är forskare vid Erciyes universitetet i Kayseri som efter en årslång studie där de jämfört korrelationen mellan BMI – alltså kroppsmasseindex – och hur män presterar i sexuellt.

Resultat blev något av en chock. Det visade sig nämligen att överviktiga män med stora magar höll ut hela fem minuter längre i sängen än deras tunnare könsfränder.

Fem minuter är ändå väldigt länge i de här sammanhangen! För vissa är det upp till tre eller fyra samlag sammanlagt om man räknar tidsmässigt.

Totalt studerades 200 män och forskarna drog slutsatsen att män med högre BMI höll ut i snitt i 7,3 minuter i sängen. De tunnare männen höll i snitt bara ut i 2 minuter – och var mer benägna av att lida av för tidig utlösning.

En anledning till att män med större magar har så mycket bättre sexuell uthållighet menar forskarna är att mer magfett innebär att man har mer av ett hormon som heter estradiol – ett kvinnligt könshormon som hjälper till att hämma orgasmen.

Så ät upp, pojkar och män där ute – snart kommer ingen vilja ligga med en spinkis!

Den här nyheten känns extra rolig då idealet som oftast lyfts fram är smala och vältränade hunkar, men nu kanske vi snart är på väg i en annan riktning?

DELA om du tyckte den här nyheten var rolig!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!