Forskare varnar: Coca-cola skadar din penis.

Att dricka för mycket läsk är inte bra, det vet nog alla vid det här laget. Det är mycket socker som gör att man blir rund om magen och man förstör sina tänder. Dessutom kan man bli beroende av socker. Men det är inte allt som är dåligt med läsk. Enligt en ny studie från universitetssjukhuset i Köpenhamn ställer man mer än bara sina tänder på spel om man dricker världens populäraste läskt, Coca-cola, som man.

vik

Forskarna gjorde en studie på 2555 unga män och noterade att männen som drack motsvarande fyra glas Cola om dagen har färre spermier än de som inte drack lika mycket av läsken.

Männen som drack mycket cola hade omkring 35 miljoner spermier per milliliter, medan de som drack mindre mängder hade 65 miljoner spermier per milliliter. Det sist nämnda talet gör att de med mindre spermier har svårare att bli pappor.

Eftersom forskarna har hjort liknande studier på koffein utan samma resultat så kan de utesluta att det beror på koffeinet i drycken. Det måste vara något annat som ligger bakom den tråkiga effekten.

En annan studie, från Polen, visar att överdrivet intag av Coca-cola kan leda till potensproblem hon män. Läsken innehåller glukossirap, ett sötningsmedel, som kan skada blodkärlen i penis.

Det är väl med Coca-cola som med allting annat. Man ska hålla sig måttfull. Snoppen kommer inte ramla av bara för man tar sig ett glas cola då och då.

Källa: New York Post

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!