Flickvännen SMS:ar sin kille att hon har rakat huvudet – är inte beredd på hans reaktion

Vad skulle du göra om du plötsligt fick reda på att din partner hade skinnrakat huvudet? Den situationen blev en kille utsatt för när hans flickvän Amanda helt plötsligt skickade en bild på sig själv –  utan hår.

Tyvärr hade killen inte en aning om att det hela var ett skämt och att Amanda använde en ny app som gör att det ser ut som att man rakat huvudet. Det är ganska kul i sig, men det är killen otroliga reaktion som gör den här storyn värt att plocka upp.

Kolla in den fantastiska sms-konversationen här under.

Det börjar med att Amanda skickar en bild på sig själv och killen svarar som de flesta skulle göra med total chock och han önskar att det inte är sant.

Killen fortsätter med att gång på gång fråga vad som hänt med håret och skickar dessutom arga smileys. Han förklarar också att han inte riktigt har en grej för korthåriga kvinnor, och speciellt inte skalliga kvinnor.

När killen fortsätter att ha ett sammanbrott så svarar Amanda med att skicka en puss!

”Var är allt ditt vackra hår?” frågar han. Då bestämmer sig Amanda för att fortsätta med sitt spratt och påstår att hon rakade av sig håret på jobbet för att stödja bröstcancerforskning. Killen tar det inte så bra och börjar skicka gråtemojis.

Amanda skickar också en bild på sin kompis, som ”bevis”

Nu har killen riktig panik och säger att det måste vara en mardröm och att Amanda måste ha photoshoppat bilderna. Man verkligen SER att han svettas när han skriver. Amanda svarar med att skylla på sin kompis.

Nu är killen arg. Amanda svarar med att hon tyckte det var en bra idé. Killen tycker att hennes vän är ett dåligt inflytande och tipsar om att Amanda borde ha på sig hatt.

Nu börjar killen tvivla på att det är sant. Amanda svarar med att hon vill att han ska slicka på hennes nakna skalp och frågar om han inte älskar henne trots håret?

Till sist övertygar killen sig själv om att han drömmer. Det måste vara en dröm och han börjar be till gud om att det inte är sant.

Amanda säger så här om händelsen: ”Jag hade en skallighets app på telefonen och bestämde mig för att skicka en bild till min pojkvän. Jag trodde han skulle fatta att det var ett skämt men det gjorde han inte så då fortsatte jag bara.

Hoppas både Amanda och hennes kille kan komma över händelsen.

Källa: Imgur
Jag tycker i alla fall att det var riktigt roligt, DELA gärna om du håller med!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!