En nygift man försöker bli av med sin fru och gå ner till baren. Det frun svarar är guld.

Ett nygift par hade precis kommit hem från sin smekmånad. Mannen, trots att han älskade sin fru, kunde inte vänta på att komma ner till den lokala baren och festa med sina gamla polare. Så han sa till sin nyblivna hustru, ”Älskling, jag kommer strax tillbaka.”

”Var ska du gå min gossebjörn” svarade frun.

”Jag ska bara gå ner till baren och ta en öl, mitt lilla snuttegull.” sa mannen med sin allra vänaste röst.

”Jaha, så du vill ha en öl min älskade,” sa frun och öppnade kylen. Där i fanns över 25 olika sorters öl från världens alla hörn.

Mannen visste inte riktigt vad han skulle göra och det enda han kom på att säga var, ”Ja, min lille jordgubbe. Men du vet i baren… Så har de.. Du vet… kylda glas…”

Mannen hann inte avsluta meningen innan hans fru avbröt honom och sa, ”Jasså, du vill ha kylda glas gulleplutt?” Hon öppnade frysen och tog ut ett stort glas som var täckt av frost och så kallt att de rykte om det när hon räckte över glaset till sin man.

Mannen som började bli lite blek vid det här laget sa då, ”Åh, min lilla solstråle, men du vet de har så goda nötter i baren som jag verkligen vill ha. Det tar inte lång tid, jag är strax tillbaka.”

”Men varför sa du inte att du ville ha nötter hjärtat?” svarade frun och öppnade ett köksskåp som var fullt med olika påsar med delikatessnötter.

”Men älskade, du vet, nere i baren där svär de och säger fula ord och…” men mannen hann inte avsluta sin mening innan frun avbröt honom igen.

”Vill du höra fula ord min ögonsten? LYSSNA I SÅ FALL DJ**LIGT NOGA NU DITT K*KHUVUD. SÄTT DIG NER, HÅLL DIN DJ***LA KÄFT, DRICK DIN S**ANS ÖL UR DIN KYLDA F*TTMUGG OCH ÄT DINA PI**NÖTTER. FÖR DITT GIFTA AR**E KOMMER INTE GÅ TILL NÅGON D***LA BAR. DEN SK***N ÄR ÖVER. ÄR DET UPPFATTAT DITT R*VHÅL?”

… Och sedan levde de lyckliga i alla sina dagar.

Källa: Tickld

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!