Elak tjuv stjäl mammans paket – men hennes stenhårda revansch får idioten att kräkas

Som barn får man lära sig tidigt att skilja på mitt och ditt. Man tar inte någon annans saker, så enkelt är det. För de flesta av oss är detta inga konstigheter, men som med allt annat här i världen finns det undantag.

Folk som stjäl saker från andra saknar helt respekt för sina medmänniskor, därför är det också ganska befriande att få se och höra om tjuvar som får vad de förtjänar.

Så är verkligen fallet här, där kanadensiskan Laurie tröttnade på att få sina paket stulna, men tänkte ut en gruvlig hämnd som fick tjuven att ångra sig rejält.

Laurie Pringle bor i den kanadensiska staden Hamilton och beställer ofta hem saker från nätet. Paketen levereras då vid hennes dörr om hon själv inte är hemma

Upprepade stölder

På bara de tre senaste åren har Laurie fått flera paket stulna, då hon bor väldigt centralt på en gata som trafikeras av väldigt många människor.

Efter att ha fått så många paket stulna försökte hon sätta upp lappar om att chaufförerna ska lämna paketet på andra ställen på tomten eller ringa på dörrklockan, men det fungerade inte.

Då fick hon istället en briljant idé om hur hon skulle kunna hämnas på nästa tjuv som vågade sig på att stjäla från henne.

Hela kattlådan

Laurie bestämde sig för att lura nästa tjuv, och tog ett gammalt, tomt paket och fyllde det med innehållet från kattlådan – efter att hennes katt gjort ifrån sig i lådan.

Därefter tejpade Laurie ihop paketet och lade det utanför dörren. Sedan satte hon upp en dold kamera vid dörren.

Bildkälla: Facebook

Bara 40 minuter senare dök en tjuv upp, och roffade åt sig paketet som var fyllt med kattbajs.

Bildkälla: Facebook

Gör succé på nätet

Laurie delade med sig av sin briljanta hämndplan på nätet, där idén nu blivit en rejäl snackis och har blivit omskriven av såväl lokala som nationella och internationella medier.

Porch pirate present in place and ready for pick-up! Edited to add video of the lucky guy who got a box of cat 💩 for free!

Posted by Laurie Pringle on Thursday, December 10, 2020

Tjuven lär inte besöka Lauries hus igen, det är ett som är säkert!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se hur man ska handskas med elaka tjuvar!