Elak skolelev hånar sin lärare på nätet – 4 timmar senare lär sig slyngeln en läxa för livet

Att vara hövlig mot vuxna var bland de första sakerna man fick lära sig som liten knodd. Det de vuxna säger, det gäller helt enkelt.

Men som med allt annat här i världen finns det alltid folk som inte riktigt begriper vanligt folkvett. Nästan varje skolklass har en liten bråkstake som gör livet för lärare och klasskamrater till en pina.

Är man lärare i en klass med en riktig bråkstake så gäller det att lära sig att hantera dessa på ett sätt som inger respekt. Många gånger går det bra att bara skoja tillbaka med eleven och svara med samma mynt.

Lärarinnan Mrs. Johanson är ett perfekt exempel på en sådan lärare, vilket hennes svar på en bråkig elevs hån verkligen bevisar.

Det är sajten Bored Panda som rapporterar om den briljanta läraren Mrs. Johanson som svarade på en före detta elevs hån på nätet.

Skolan skulle ha en återträff för gamla elever, varpå en av eleverna skrev att hon hoppades att Mrs. Johanson skulle komma på återträffen.

”Subba”

”Jag hoppas verkligen att Mrs. Johanson kommer på återträffen, hon var min favoritlärare!” skrev eleven Monique som genast fick medhåll av en annan elev som också hyllade Mrs. Johanson.

Men då klev den gamla och störiga eleven Larry in i handlingen.

”Vafan, var hon din favoritlärare? Hon är en subba som gjorde att jag var tvungen att plugga hela sommarlovet!” skrev Larry som tydligt bevisade att han inte mognat ett enda dugg sedan skoltiden.

Läxade upp slarvpellen

Men några timmar senare klev Mrs. Johanson in i handlingen och läxade upp slarvpellen Larry så det sjöng om det.

”Tyvärr kan jag inte delta på återträffen, men tack så mycket för inbjudan. Larry, jag är ledsen att du känner på det sätter. Det är för övrigt uppenbart att mina grammatik-lektioner inte hjälpte speciellt mycket,” skrev Mrs. Johanson syrligt.

Den lika fyndiga som syrliga kommentaren från Mrs. Johanson fick snabbt medhåll från en annan gammal elev, innan Larry gjorde vad han kunde för att rädda sig från den pinsamma sits han satt sig i.

”Jaja jag bryr mig inte. Jag kunde inte säga det här när jag gick i skolan men du är verkligen en SUBAB!” svarade Larry.

Då svarade Mrs. Johanson ytterligare en gång och tog ned idioten Larry på jorden en sista gång.

”Du är arbetslös”

”Larry, du kan fortfarande inte stava. Du kunde för övrigt ha sagt det där i skolan, för subab är inget riktigt ord. Jag antar att du försöker kalla mig för subba. Om så är fallet så ser jag på din Facebook-profil att du är både arbetslös och singel. Vem av oss är en subba, egentligen?” svarade Mrs. Johanson och fick tyst på Larry.

Här nedan är hela konversationen.

Bild: Facebook

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla alla fantastiska lärare!