Dold kamera fångar när brevbäraren gör det vidriga på altanen – då gör pappan det enda rätta!

Att det finns dumma brottslingar är ingen nyhet. Men frågan är om inte den här killen tar priset. Inte bara för det han gjorde var brottsligt och urbota korkat – dessutom fanns det inget att vinna på manövern…

När William Washington fick en notifikation på sin mobil trodde han först att det var ett sms. Men när han sedan såg att det var ett meddelande från den nya övervakningskameran han installerat vid sin dörr förstod han att det skulle vara budbäraren från Amazon som lämnade ett paket.

Han hade delvis rätt.

Det var en budbärare från Amazon. Men han lämnade inte bara ett paket.

Synen som övervakningskameran fångade chokade William. Budbäraren valde nämligen att även kissa på Williams dörr.

William som just hade flyttat in i området med sin familj och barn hade tidigare installerat en speciell dörrklocka med en övervakningskamera installerad i sig. Kameran skickar en notifikation till William så fort någon närmar sig dörren.

Det gjorde att han kunde se när händelsen inträffade live på mobilen.

– Varför gör den här personen så här mot mig? Vad har jag gjort? Jag har just köpt det här huset. Vem skulle göra så här på sitt jobb? frågade Williams sig själv.

Och dessutom, varför skulle någon vara så korkad?

William gjorde det enda rätta. Han ringde snabbt upp företaget som mannen jobbade för, Amazon, och berättade vad som hade hänt.

Mannen fick snabbt sparken från sitt jobb.

Kolla in övervakningsvideon som fångade den här idioten på bild här under:

Det här är verkligen en av de dummaste brottslingarna jag har varit med om. Tur att han fick sparken – DELA gärna om du håller med!