Här är de 13 värsta jobben i världen – nummer 5 är faktiskt helt otänkbart

Borta är den tiden då man kunde gå till närmaste fabrik och be om anställning dagen efter studenten. Den nya generationen upplever ett allt hårdare arbetsklimat och får man ett jobb överhuvudtaget ska man vara glad.

Trots det hör man dagligen människor som klagar på sitt arbete.

Men efter en titt på den här listan kommer även den mest härdade arbetsklagaren att tänka sig för både en och två gånger innan den öppnar munnen igen. Vad glad för det du har, det skulle kunna varit värre!

Här är de 13 sämsta jobben i världen!

1. Armhålesniffare

Det finns människor som försörjer sig på att lukta andra människor under armarna. Den officiella arbetsbeskrivningen är deodoranttestare men jag vet inte om det gör saken så mycket bättre.

2. Provsmakare

Visst, att jobba som provsmakare är nog ett drömjobb för många, men inte om det gäller katt- och hundmat? Men det jobbet finns där ute för den som är intresserad.

3. Måltavlehållare

Japp, du läste rätt. I Kina kan man åka på den här tjänsten.

Och nej, det ingår ingen sjukförsäkring i jobbet.

4. Avloppsdykare (i Indien)

I Indien finns det en hel del kvar att göra när det kommer till lagstiftning om skyddsdräkter, det är denna man ett levande bevis på. Han jobbar med att göra rent avloppssystem för att undvika översvämningar på gatorna.

5. Elefantinseminator

Det är ett hårt jobb, men någon måste göra det… (Kolla in minen på han till höger… Han vet att det är hans tur att sätta på sig plastdräkten och dyka in nästa gång.)

6. Kosimulator

Tydligen räcker det inte med att ställa fram en kolikande anordning. För bästa effekt när man samlar tjursperma krävs det en liten chaufför som återskapar rörelserna hos en ko. Helst ska mannen bakom ratten också råma övertygande.

7. Dildodekorerare

Det gäller att få till den rätta nyansen!

8. Telefonreparatör (i Kina)

Man lider ju med stackaren…

9. Hästmatstuggare

Du läste rätt. James ”Bud” Williams behöver anställa en hästmatstuggare. Jag antar att jobbet fortfarande är ledigt…

10. Apskrämmare

Vissa delar av Indien är väldigt plågade av apor och eftersom de är så vana vid människor blir de inte rädda av vanliga trick längre. Det enda som verkar fungera är om en större apa tar över territoriet. Därför anställer man nu unga människor som får klä ut sig till apor och hålla ligistaporna borta.

11. Levande fågelskrämma

Det ultimata sommarjobbet för barn med spring i benen.

12. Badrumsinspektör

Knappast ett yrke som man drömmer om som barn.

13. Hästavrukare

Jag skulle gärna jobba med djur, men jag har en gräns..

Källa: Blastingnews

Var sjysst och DELA den här listan så att dina vänner slutar klaga på sina jobb!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!