Dagen efter fick han veta att ragget hade pojkvän. Hans geniala hämnd hyllas av tusentals.

Vad ska man göra om man råkar ligga med någon som har pojkvän och inte får reda på det förrän dagen efteråt? En Reddit-användare från Kanada kom på en smart lösning när det hände honom.

Kanadensaren berättar att han nyss hade gjort slut med sin flickvän och var på en fest med några vänner hos en tjej han inte kände. Eftersom han var lite ledsen över att hans förhållande tagit slut blev han både charmad och glad när han blev uppraggad av en tjej på festen och följde med henne hem.

Det var inte förrän dagen efter som tjejen berättade att hon hade pojkvän. Eftersom han inte hade telefonnummer eller namnet på pojkvännen gick han in på toaletten och lämnade ett meddelande på det enda stället som han visste att tjejen inte skulle leta på – under toalettringen.

foto 2

”Jag använde ett kvitto och en bit silvertejp som jag hade lagat min plånbok med. Tycker ni att jag gjorde rätt eller borde jag ha låtit honom inte veta att hans flickvän var otrogen?” frågar han på forumet.

Jag tycker i alla fall att han gjorde rätt. Även om pojkvännen måste fått en riktigt chock när han kom hem och skulle kissa.

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!