Carolina Gynnings barnförbjudna rumpbild

Nästan alla svenskar vet vem Carolina Gynning, 44, är. Den före detta modellen och dokusåpa-deltagaren driver flera företag, poddar, skådespelar och målar – för att nämna några saker.

Genom åren har Carolina Gynning samlat på sig tusentals fans, som älskar hennes raka kommunikation, ärlighet – och bjussighet.

Häromdagen bjöd Gynning sina följare på en rejält vågad bild som fick dem att sätta kaffet i halsen.

För drygt ett år sedan fick Carolina Gynning sitt tredje barn, Vilda. Vilda är Gynnings första barn med pojkvännen Viktor Philipson.

Sedan tidigare har hon två barn med ex-mannen Alexander Lydecker.

Tränat hårt

Efter födseln så har Carolina Gynning legat i hårdträning för att komma i form, något hon fick kritik för efter att ha lagt upp några träningsbilder.

Många av Gynnings fans tyckte då att hon uppmuntrade till kroppsfixering och att det var synd med tanke på hur många unga, kvinnliga följare hon har.

”Vad hände med älska dig som du är???” skrev en upprörd följare.

Men Carolina Gynning hade såklart svar på tal.

Visar hela rumpan

I en nyare bild visar Carolina Gynning upp hela sin bakdel.

Carolina Gynning har följande att säga till de som klagat på hennes träning:

”Hur jag än ser ut så är det vissa av er här inne som ska bli irriterade för att jag som mamma kvinna och människa är och kommer alltid vara nöjd med min kropp och trygg i mig själv min nakenhet och min sexualitet. När Vilda kom till världen var jag så stolt över min lite större mamma kropp jag njöt av mina nyfunna former både i min sexuaitet men oxå när jag klädde mig. Jag älskade hur mina stora höfter och rumpa drog till sig blickar vart jag än gick . Jag var stolt, nu har jag tränat otroligt mycket rumpan är mindre men jag är stark som en tiger! Jag lyfter tyngre och tyngre jag är smidigare. Min hjärna funkar bättre för att jag inte äter massa socker. Då blir vissa av er griniga över det? Jag förstår Inte? Visst kan inte alla vara nöjda med en och visst kan man inte vara älskad av alla. Men jag skulle önska att vi alla fick vara fria i vår nakenhet och sexualitet. Jag är en otroligt sexuell person jag styrs av min fitta… ja… så är det. Och jag älskar det“. Min kvinnliga yoni power har byggt hela min karriär. Så känns det. För den sexuella drivkraften är en av de största vi har. Så nu vill jag en gång för alla sätta ner foten och be er som blir arga för att man ser ut på det ena eller andra sättet lägga ner er tråkiga attityd. Vi har alla makten över våra egna liv våra matvanor och vår träning.”

I kommentarsfältet får Gynning nu stöttning av många andra kändisar, så som Pernilla Wahlgren och Mia Skäringer Lazar.