Blyge-Johans dejt sliter plötsligt av sig kläderna. Då säger han något som får mig att bryta ihop.

Johanna och Johan jobbade på samma kontor. Johan som var lite blyg av sig hade gått och blivit kär i Johanna, som till skillnad från Johan snarare var känd för det motsatta. Hon var väldigt utåtriktad och hade lätt att ta för sig.

Efter många om och män tog Johan mod till sig och bjöd ut Johanna på en dejt. Hon tackade ja och de bestämde att de skulle ses redan samma kväll. Johan skulle komma och hämta henne klockan sju.

På väg hem till Johanna stannade Johan till i en blomsterbutik och köpte ett fång röda rosor – så som hans mor hade uppfostrat sin gosse att göra när han skulle uppvakta en vacker kvinna. När han kom fram till Johannas lägenhet ringde han lite nervöst på dörren.

Johanna öppnade dörren och fick rosorna som var inlindade i papper av Johan. När hon rev av pappret och såg vad paketet innehöll blev hon genast så till sig att hon slet av sig kläderna och slängde sig naken på rygg i soffan.

Hon särade inbjudande på benen och ropade, ”Det här är för blommorna Johan!”

Stackars blyge Johan visste inte riktigt var han skulle ta vägen. Efter en liten stund stammade han fram, ”Har du verkligen ingen vas?”

Dela gärna den här historien så dina vänner kan få ett gott skratt idag.