Bilisten slänger flera kilo skräp i naturen – men titta nu när idioten lär sig en läxa för livet

Det är upp till oss alla att ta hand om vår jord och inte skräpa ned i naturen. Vi måste aktivt jobba för att lämna så få avtryck som möjligt. Självklart gör alla fel ibland, vi är ju trots allt människor.

Men alla måste verkligen göra sitt bästa.

Så länge vi strävar mot samma mål och och förstår hur man ska värna om klimatet så finns det trots allt goda framtidsutsikter.

Det finns många som kan bli bättre på att dra sitt strå till stacken angående klimatet, men tack och lov är det få av oss som beter sig lika svinaktigt och arrogant som bilisten i det här klippet som finns längre ned.

Flera kilo sopor

Det är en lastbilschaufförs kamera filmar när en turist i en trafikstockning helt obekymrat börjar kasta ut massa skräp från sin bil.

Bild: Youtube

Soporna slängs rakt ut i naturen – och gång på gång kan man se hur papper, plast och annat flyger ut genom rutan och landar vid vägkanten.

Det här kan givetvis aldrig tolereras.

Ut ur lastbilen

Tack och lov fick lastbilschauffören nog när han såg vad som försiggick – och bestämde sig för att visa civilkurage.

Mannen stannar då sin lastbil, kliver ut på högersidan – och gör sedan det enda rätta!

Kolla nu själv in klippet – och lastbilschaufförens klockrena revansch!

Lastbilschauffören går alltså ut från sitt fordon, plockar upp allt utkastat skräp vid vägkanten och slänger in soporna i samma bil som de nyss kom ifrån.

Bild: Youtube

Hyllningar

Förhoppningsvis blev det här en välbehövlig väckarklocka för den arroganta bilisten som med all sannolikhet kommer tänka efter en extra gång innan det slängs skräp i naturen igen.

Jag vill dock passa på att ge en stor eloge till lastbilschauffören som tog saken i egna händer och gjorde det enda rätta. Han förtjänar verkligen att hyllas!

Tryck nu DELA-knappen så att fler får se det här klippet idag!