Becky är ”landets mest tatuerade mamma” – blir nekad inträde på krogen på grund av allt bläck

Idag ser man tatuerade människor lite varstans. Förr i världen var tatueringar något som bara kåkfarare och sjömän hade.

Axlar, armar, bröst och rygg är vanliga ställen att tatuera, men vissa gillar att ta allt ett steg längre. Som 35-åriga modellen Becky Holt.

Hon har spenderat en förmögenhet på att tatuera 95 procent av sin kropp. Men allt bläck har också medfört vissa svårigheter.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

35 000 pund motsvarar drygt 420 000 svenska kronor. Det är också den summa som Becky Holt, 35, spenderat på sina tatueringar.

Tatuerat vaginan

Becky gjorde sin första tatuering redan som 15-åring och sedan dess har det, milt uttryckt, rullat på.

Utöver ansiktet och armhålorna så har Becky enligt egen utsago även ”världens mest tatuerade underliv”, en process som tog hela fem tatueringstillfällen.

– Det var otroligt smärtsamt, och pinsamt att ha en tatuerare mellan benen men jag ville verkligen få det gjort för jag vill tatuera mig överallt, säger Becky till New York Post.

Men det är inte bara guld och gröna skogar för modellen.

Nekas inträde på krogen

Att ha så många tatueringar som Becky har innebär en hel del bekymmer också, bland annat har hon nekats inträde på krogen.

– Jag kommer inte in på vissa ställen, oftast ställen utomlands. Jag var i Turkiet med en kompis nyligen och hon är också tatuerad. Restaurangen var helt tom men de sa till oss att det var full och att vi inte fick komma in. Det har hänt i USA också, där tror de att tatueringarna är gängrelaterade, säger Becky till The Sun.

Turligt nog stöttas Becky av sin familj.

– Min familj och vänner älskar mina tatueringar och de är alla stolta över mig, säger Becky till The Sun.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!