Avslöjat: Här är vanligaste lögnerna som män och kvinnor drar för varandra – i sänghalmen

Att vara en bra i sängen är verkligen ingen promenad i parken. Alla människor är unika och tycker om olika saker. Därför är kommunikation väldigt viktigt när man har sex.

Men hur ärliga är vi i vår kommunikation? Nu visar en ny studie att över 90 procent av människor ljuger om sitt sexliv.

Alla har väl kanske dragit en liten vals om sitt sexliv någon gång. Kanske kryddat antalet sexpartners eller hur tidigt man förlorade oskulden.

92 procent ljuger

Enligt en studie utförd vid University of Texas så ljuger hela 92 procent om sitt sexliv för sin partner, skriver MåBra.

Studien utfördes av psykologen Christian L Hart och han utgick från att vi ofta är väldigt sårbara när vi är nakna med andra människor, vilket kanske gör oss mer benägna att dra till med en liten lögn.

Vad ljuger vi om då? Där skiljer sig män och kvinnor från varandra – rejält.

Artikeln fortsätter under bilden.

Bildkälla: Shutterstock

Fejkade orgasmer och känslor

Studien visade att kvinnors vanligaste lögner var fejkad orgasm, njutning och påhittade orsaker att slippa undan sex. Männen ljuger oftast om hur mycket porr de tittar på samt överdriva sina känslor för sexpartnern.

Andra vanliga lögner hos båda könen var sexuella preferenser, sexuell läggning samt sexuellt överförbara sjukdomar.

Dock kan man ju lista ut ganska enkelt att det inte är bra att ljuga för sin partner över huvud taget. Så vill man ha ett långt och hälsosamt förhållande gör man nog bäst i att vara ärlig, även om sanningen kanske svider ibland.

Kände du till det här? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!