Äcklet skickar vidrig penisbild till kvinna – stenhårda kontringen slår idiotens liv i spillror

Äckel finns tyvärr lite här och var, det vill säga personer som inte kan ta ett nej eller bete sig vettigt mot andra människor. Sådana här idioter måste sättas på plats ordentligt – och då kan man hoppas att de lär sig en läxa.

Det såg i alla fall Mariclare Michelle till att en äckel till man gjorde när han helt plötsligt skickade bilder till henne på sin penis. Då såg den här klipska kvinnan till att komma på en vass kontring som fick mannen helt livrädd.

Det här kommer han garanterat inte göra om igen!

Började med ett ”hej”

Ja, Mariclare Michelle från den amerikanska delstaten Washington kunde aldrig ana vad följderna skulle bli när en okänd man lade till henne som vän på Facebook och samtidigt skrev ”Hej” till henne.

Den 23-åriga kvinnan svarade med ett ”Hallå”.

Konversationen fortsatte sedan med att främlingen undrade hur hon mådde.

Meddelandena är översatta till svenska från engelska. Bild: Newnser.

Ganska snabbt kom det fram att mannen var attraherad av Mariclare. Det var därför han hade tagit kontakt med henne. Lika fort fick han dock reda på att hon var upptagen och hade pojkvän.

Vidrig snoppbild

Sedan, från ingenstans, skickade idioten en serie med bilder på sin penis. Han hade alltså äckligare intentioner än att bara försöka prata bort en stund eller flirta.

Därefter undrade mannen om 23-årigen gillade vad hon såg. Då kom ett svar som idioten nog aldrig hade räknat med.

Meddelandena är översatta till svenska från engelska. Bild: Newnser.

”Vad var det? Jag kan inte se bilden om den innehåller nakenhet. Jag har en blockerare mot sådant på min telefon och den skickar automatiskt vidare informationen i bilden till polisen. Jag vet att det låter löjligt, men man kan aldrig vara för försiktig. Finns många läskiga snubbar på nätet som skickar oönskade snoppbilder”, skrev Mariclare, som tillsammans med sin kille kom på att det var läge att blåsa skiten ur den här främlingen.

Nu fick mannen på andra sidan panik och svarade: ”Är du seriös?”

Total panik

Det hela fortsatte med att den klipska 23-årigen öste på ytterligare med sin revansch varpå äcklet försökte med ursäkten att han hade druckit lite för mycket.

Meddelandena är översatta till svenska från engelska. Bild: Newnser.

”Okej, jag beklagar, men vad du skickade behandlas troligen av polisens sexualbrottsenhet nu. Vilket troligen innebär att de vid det här laget även fått fram bilder på ditt ansikte genom din profil på Facebook. Om jag var du skulle jag kontakta en advokat. Druckit för mycket? Vet inte om det kommer funka som ursäkt här”, skrev Mariclare.

Nu fick mannen total panik – och blockerade henne. Konversationen var därmed över.

– Jag och min pojkvän skrattade åt det hela. Vi trodde aldrig att han skulle ta det seriöst, säger Mariclare enligt The Sun.

Sometimes you make the wrong impression.

Posted by Mariclare Michelle on Sunday, November 29, 2015

Lär inte försöka igen

Hon lade upp konversationen på nätet och fick omgående tusentals reaktioner. Den vassa och klockrena hämnden gav äcklet total panik – och man kan ju bara hoppas att han svettas rejält under de närmaste dagarna.

Vad han vet så kan ju polisen när som helst komma och knacka på.

Den här idioten kommer garanterat inte försöka med något liknande igen!

Tryck då på DELA-knappen så kanske vi kan få färre män att bete sig så här illa mot kvinnor!