80-åriga paret gick på nattklubb och dansade till hård techno till 05.00.

Man behöver inte ha tråkig bara för att man blir äldre. Det är det här polska paret bevis på. De lät inte det faktum att båda är en bra bit över 70 år hindra dem från att gå ut på klubb och dansa till techno hela natten.

Den brittiska tidningen Evening Standrad har intervjuat DJ:n Jacob Husley som diver en nattklubben Fabric i London.

Han berättar att det var i lördagskväll som han såg ett äldre på vid ingången till nattklubben.

– Jag tänkte att de kanske var släktingar till någon inne på klubben, men när jag talade med personalen i dörren sade de att paret hade biljetter”, säger DJ Jacob Husley, som egentligen heter Jacob Hansen och kommer från Danmark, säger Jacob till tidningen BT.

paret En bild på Jacob tillsammans med paret som publicerades på Facebook.

När Jacob hörde det skyndade han sig ner för att hälsa på paret och bjuda dem på en drink. Eftersom paret inte talade så mycket engelska så var det lite svårt med kommunikationen först men som tur var lyckades Jacob hitta en annan bargäst som kunde översätta.

Då fick de reda på att paret var på besök från Warszawa för att besöka sin dotter. De berättade också att de ofta tillbringa helger på nattklubbar i Polen och att hade bestämt sig för att besöka klubben Fabric efter att de hade läst om den i tidningen.

Jacob erbjöd paret att dricka gratis hela kvällen och lovade dessutom att för taxin hem – och bjöd in dem till nattklubben VIP-området.

Lite senare på kvällen skulle han se till att det äldre paret hade de bra men hittade dem inte i VIP-området – han fann dem i stället på dansgolvet, där de spelades hårt technomusik.

Dock ska paret ha hållit sig till klassik dans.

Det var inte förrän klockan slog 05.00 som paret tog emot Jacobs erbjudande om att bjuda på taxi och blev hemskjutsade.

I intervjun säger Jacob också att historien har fått mängder med positiva reaktioner och att det var den bästa kvällen han haft under sina 10 år på klubben.

Han poängterar också att det är många olika åldersgrupper som gillar techno, men att 80-åriga gäster är något av ett extremfall.

–De hade bett sin 50-åriga dotter att följa med om hon ville, men hon var rädd för att vara för gammal.” säger Jacob till BT och tillägger sedan.

– Du har inte förvänta sig att de skulle gå till en klubb, om du såg dem på gatan. Båda gick lite dåligt, och hon gick med kryckor, så de var tvungna att dansa arm i arm.

Jag blir så glad när jag läser om det här. Vilket fantastiskt par. Sluta aldrig ha roligt!

Dela gärna den här artikeln om du beundrar det här paret!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!