43-årig man med robotpenis planerar att förlora oskulden med kändisdominatrix.

Okej. Det här är inte en historia man gör varje dag. En 43-årig man med robotpenis ska bli av med oskulden…

Det handlar om Mohammed Abad från Edinburgh i England blev av med sin penis och testiklar som sexåring i en tragisk trafik olycka.

I många år var han tvungen att leva utan penis men så tillslut, 2012, så gjordes en operation som som utrustade honom med en mekanisk penis som både kan urinera och ejakulera.

Nu, tre år efter operationen, planerar han att 43 år gammal bli av med oskulden med sexarbetaren Charlotte Rose, 35. Men först ska paret lära känna varandra över en intim middag i London.

2Abad visar upp maskinen som han opererat in. Bildkälla/Twitter

– Jag har väntat länge nog på det här – det blir en bra start på det nya året. Min penis fungerar perfekt så nu vill jag bara göra det. Jag är riktigt exalterad, säger Mohammed till tidningen The Sun.

Rose, som jobbar som dominatrix, har bland annat ett förflutet som lokalpolitiker. Då hon kampanjade för mer sexualundervisning i skolorna, sexuellt likaberättigande för äldre och legalisering av sexindustrin.

Enligt uppgifter tar Rose vanligtvis upp till 200£ för en timme mellan lakanen. Men för Mohammed Abad gör hon ett undantag och bjuder på första gången.

1Charlotte Rose

– Jag känner mig hedrad att han valde mig för att ta hans oskuld. Vi har planerat en middagsdejt så vi kan lära känna varandra och sedan två timmars privat tid. Jag kommer inte att ta betalt, säger hon till Daily record.

Hon hälsar också att hon hoppas att upplevelsen kan bygga upp Abads självförtroende så han kan hitta en trevlig kvinna att slå sig till ro med sedan.

4Bildkälla/Twitter

Om du är nyfiken på hur Abads penis fungerar så förklarar han det i det här klippet.

Källa: Unilad

Gilla om ni är glada för Abads skull!