25-åring dödförklarades efter fyllefest – vaknade på bårhus och frågade om en sup

Vissa nyheter är så pass spektakulära att det är svårt att tro att de är sanna. Den här historien har brittiska tidningen Daily Mail rapporterat om och de hänvisar i sin tur till lokala medier i Polen.

Jag är inte 100 procent säker på att det verkligen har hänt – men om det ska hända någonstans så ska det väl vara just i Polen.

Händelsen, som flera internationella medier rapporterar om, gäller alltså en 25-årig man vid namn Kamil som lär ha festat så hårt och druckit så mycket vodka att hans hjärta stannade.

Mannen dödförklarades snabbt på plats och hamnade på det lokala bårhuset i Kamienna Góra i sydvästra Polen, där dramat utspelar sig.

Men bara några timmar senare hörde en vakt på bårhuset ett oväntat ljud från en av kylarna. Han öppnade dörren och möttes av en nyvaken och frusen Kamil som ska ha frågat efter en filt – och kanske en liten skvätt vodka – för att värma sig.

Polisen kallades till platsen och efter en medicinsk kontroll fick 25-åringen lämna bårhuset. Trots polisens uppmaningar att ta sig hem och sova ska Kamil enligt uppgift begett sig raka vägen tillbaka till krogen för att fortsätta festen.

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!