21-åringen gifter sig med en 63-årig miljonär – 3 månader senare upptäcker hon hemska i fotoalbumet

Den här historien har cirkulerat på internet ett tag och jag tänkte jag skulle dela med mig av den. Det går så klart inte att veta med 100 procent om det har hänt men jag tycker ändå att den kan vara bra att läsa – den kan nog lära en och annan där ute att man bör tänka sig för innan man går in i en relation.

En 21-årig kvinna blev utslängd av sin far efter det kom fram att hon blivit gravid med en man som hade lämnat henne.

Kvinnan var utom sig och visste inte vad hon skulle ta sig till. Då blev hon tipsad av en bekant om en sajt där äldre seriösa män letade efter yngre kvinnor.

Kvinnan som var trött på unga män som inte kunde ta ansvar kände att det var ett bra alternativ och bestämde sig för att testa. Hon gjorde en profil och snart så träffade hon en äldre man.

Mannen var 63 år gammal och hade nyligen vunnit på lotto. Han hade varit gift tre gånger tidigare och visste hur det kändes att bli förkastad av sin familj.

Så snart mannen såg kvinnans profilbild blev han kär och det tog inte länge innan de blev ett par. Kort därefter gifte de sig.

Eftersom kvinnas familj fortfarande hade förkastat henne stod brudens sida av kyrkan ekande tom under ceremonin. Men bruden var lika glad för det och log på bröllopsbilderna.

Tre månader efter bröllopet gjorde kvinnan i ordning ett fotoalbum med både gamla bilder och nya bröllopsbilder. När mannen kom för att hjälpa till tog han plötsligt en bild från bordet och frågade förskräckt varför hon hade en bild på den mannen?

Till bådas fasa visade det sig att den unga kvinnas far i själva verket var 63-åringens son från ett tidigare giftermål! 63-åringens ex-fru hade lämnat honom och tagit med sig barnen.

Efter att den hemska nyheten kom fram bestämde sig paret ändå för att inte skilja sig.
– Jag har redan tre skilsmässor bakom mig och är fast besluten om att inte gå igenom en fjärde, säger mannen.

– Vi har ett starkt band mellan oss och inte ens en sådan här sak kan förstöra det, säger kvinnan om saken.

Vad skulle ni göra om ni fick sådana här nyheter?

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!