11 hemligheter alla pojkvänner har – men aldrig berättar för sin flickvän

Män har många hemligheter – och nu är det äntligen dags att några av de vanligaste når dagens ljus. Här är 11 hemligheter alla pojkvänner har för sina flickvänner.

1. Vi kollar in andra kvinnor

Du behöver inte verka överraskad. Det här visste du redan. Det betyder inte att vi älskar dig mindre. Och kom igen, både du och jag vet att du också göra det. Även gifta kvinnor dreglar över Micke Persbrandt då och då. Men bara för att vi tittat på andra betyder inte det att vi någonsin skulle göra något!

2. Innan det blev seriöst mellan oss så stakade vi dig på Facebook

Vi gick igenom allt. Vi vet vem du gick på skolbalen i 9:n med och hur du såg ut med tandställning.

3. Vi tittar fortfarande på porr

Inte så ofta. Men vi gör det. Och det är bra om du är okej med det. Vet du va, vi är helt okej med om du vill titta på porr tillsammans med oss. Men vi kommer nog att vänta med att göra något åt det tills du tar upp det…

4. Vi älskar när du är ute med tjejerna

Vi kanske låtsas som om det är jobbigt att bli lämnade ensamma en hel kväll, men om sanningen ska fram så älskar vi det. Det är fantastiskt att få leva som en ungkarl igen, även om det bara är för en kväll!

 

5. Håret i avloppet – det tycker vi är freaky!

Men vi står ut med det utan att klaga. Ni står ut med så mycket äckligt från oss.

6. Vi är glada för att ni tar upp de stora sakerna

Det kanske verkar som att vi knäpper igen när ni tar upp stora ämnen som giftermål och barn. Men om sanningen ska fram så respekterar vi att ni initierar de stora konversationerna. Det är viktigt att prata om saker det vet vi och annars kan man lätt skjuta upp viktiga beslut. Tack!

7. Vi märker när ni kollar in andra killar

Det väcker något i oss som är en blandning av stolthet och svartsjuka. Man blir genast lite mer macho.

8. Vi är inte ett fan av ditt ljusrosa läppstift

Seriöst, jag fick en puss en timme sedan och är fortfarande orolig för att det ser ut som att jag går runt med läppstift.

9. Vi gillar komplimanger

En gentleman låter alltid en kvinna veta när hon är vacker, men det betyder inte att man inte blir glad av att höra det själv också!

Varför inte dra till med en ”Du är den mest perfekta mannen på planeten” eller ”Du har en spektakulär penis som hör hemma på ett museum över världens vackraste ting”.

10. Vi var nervösa första gången vi hade sex med er

Vi försökte såklart spela coola men var i själva verket livrädda att för att komma förtidigt eller göra bort oss på något annat sätt.

11. Ibland är vi helt enkelt inte på humör

Tro det eller ej, killar är inte alltid på humör för att ligga. Ibland vill vi bara gosa framför tv:n eller till och med vara lilla skeden!

Okej, nu är hemligheterna ute! Var med och DELA så dina vänner också kan leva ett ärligt liv!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!