21-åriga tjejens bil går sönder i öknen – förbjudna lösningen får mig att skratta högt

Att få motorstopp är aldrig roligt. Jag minns en gång när jag och farsan var på väg till mormor i Eskilstuna och fick motorstopp längs vägen. Det blev många timmars väntan innan vi kunde komma därifrån. Jag läste nog samma Kalle Anka-tidning 30 gånger innan vi till slut kom hem till mormor. Men när jag tänker efter så är det nog att föredra jämfört med vad som hände kvinnan i den här storyn.

En 21-årig kvinna från Norrland var på semester i USA och hade fått motorstopp mitt ute i öknen. Efter en lång tid med olika försök att få igång bilen kom en indian ridande och erbjöd henne ”lift” till närmaste verkstad.

Hon hoppade upp bakom honom i sadeln och de red till en verkstad som skulle kunna åka ut och reparera hennes bil.

– Men en sak förstår jag inte, sa kvinnan till killen i verkstaden. Varför stönade indianen hela tiden? Det enda jag gjorde var ju att sitta och hålla fast mig med ett stadigt tag i sadelknoppen…

– Damen, svarade verkstadskillen småleende. Indianer använder inte sadel…

DELA den här historien med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!
Share on FacebookTweet about this on Twitter

Mest lästa

Senaste artiklarna

Dela på facebook