19-åringen får motorstopp i öknen – för att ta sig därifrån gör hon det förbjudna

Att få motorstopp är aldrig roligt. Jag minns en gång när jag och farsan var på väg till mormor i Eskilstuna och fick motorstopp längs vägen. Det blev många timmar väntan innan vi kunde komma därifrån.

Jag läste nog samma Kalle Anka-tidning 30 gånger innan vi kom hem till mormor tillslut. Men när jag tänker efter så är det nog att föredra jämför med vad som hände kvinnan i den här storyn.

En 19-årig kvinna från Luleå var på semester i Dakota och hade fått motorstopp mitt ute i öknen. Då kom en indian ridande förbi och erbjöd henne ”lift” till närmaste verkstad.

Hon hoppade upp framför honom i sadeln och de red till en verkstad som skulle åka ut och reparera hennes bil.

– Men en sak förstår jag inte, sa kvinnan till killen i verkstaden. Varför tjoade och tjimmade indianen hela tiden. Det enda jag gjorde var ju att sitta och hålla fast mig med ett stadigt tag i sadelknoppen?

– Damen, svarade verkstadskillen småleende, indianer använder inte sadel.

Var inte snål nu, DELA om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!
Share on FacebookTweet about this on Twitter
TAGGAR:

Mest lästa

Senaste artiklarna

Dela på facebook