Arne frågar unga konditorn om priest – hennes sexiga svar får mig att rodna

Pappaskämt är en speciellt typ av humor. Oftast är den ganska dålig och någon ordvits som man kommer på i stunden. Det är lite svårt att förklara men man vet vad det är när man hör den. Den här historien tycker jag är lite pappahumor, men far skulle i alla fall ha skrattat åt den!

Arne gick in på konditoriet och beställde nybakta bullar. Det visade sig att tjejen i kassan var en riktigt snygg brud.

– Jag skulle vilja ha fyra kanelbullar, sa Arne.

– Idag säljer jag sex för hundra kronor, svarade bruden.

– Jaså, då kan jag vänta med bullarna…

Äsch, det var ändå kul! DELA om du log!

Gilla Svenska Fräckisar om du vill ha ett roligare flöde!
Share on FacebookTweet about this on Twitter
TAGGAR:

Mest lästa

Senaste artiklarna

Dela på facebook